Livrare & Retur

Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 


Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea in care au fost livrate, incluzand ambalajul, iar dupa vom rambursa costul acestora.  


Dumneavoastra veti suporta costul direct al returnarii produselor.


Daca doriti returnarea produselor achizitionate de pe www.beauty-essence.ro, va rugam sa ne scrieti la adresa office@beauty-essence.ro care sa contina numarul comenzii,numele complet,datele de contact si un cont bancar in lei.Metode de livrare

www.beauty-essence.ro ofera clientilor sai LIVRARE GRATUITA PE TERITORIUL ROMANIEI PENTRU TOATE COMENZILE IN VALOARE DE PESTE 200 RON. In cazul in care valoarea comenzii nu depaseste 200 RON, costurile de livrare vor fi incluse in pret, dupa cum urmeaza:


PRIN CURIER :  RON  

Comenzile noastre sunt livrate si prin serviciul de curierat rapid Bookurier.

Comenzile ce vor fi plasate inainte de ora 20:00 de duminica pana joi, vor fi trimise in aceeasi zi.